Tast de vins

Especialitzats des de fa més de 15 anys, en la realització de tasts diàriament

Vine a gaudir d’una experiència amb nosaltres

Per a tots aquells interessats en descobrir el meravellós “Món del Vi”, estem especialitzats des de fa més de 15 anys, en la realització de tasts diàriament. De dilluns a dissabte, en horari de matí i de tarda.

Els tasts poden ser de vins, a cegues, vermuts, formatges, pernils, xocolata, whiskies, gin-tonics…

Explicarem i tastarem entre 4 o 5 vins

}

1 hora i 30 minuts aproximadament

Grups entre 8 i 12 persones per tast

Grups teambuilding per empreses

Idiomes Català, Castellà, Anglès i altres a consultar

VAL REGAL PER A TASTS

 

Oferim VAL REGAL per a que puguin venir a gaudir de les nostres activitats quan els hi vagi millor.

Tast de vins blancs

Explicarem i tastarem 5 vins de varietats de raïm, regions vinícoles i elaboracions diferents.

El vi blanc és molt apreciat a tot el món. Ens agrada per celebrar, obrir una ampolla per un dinar o per refrescar l’estiu. Però, saps que el vi blanc també pot envellir bé? En aquest tast provarem 5 vins on veure’m les diferents varietats de raïm blanc existents, procedència i mètodes d’elaboració.

 

38€
per persona

Tast de vins negres lleugers

Tastarem 5 vins amb una gran càrrega de fruita i explicarem com maridar-los de la millor manera.

Has vist mai un vi negre de 12° graus o per sota d’aquesta graduació alcohòlica? En aquest tast descobrirem el fascinant món dels vins negres lleugers. Vins desconeguts al nostre país, però de gran acceptació a tot el món.

 

 

38
per persona

Tast de vermut

Explicarem l’origen, com s’elaboren, les seves característiques harmonitzat amb aperitius gourmet.

Al tast de Vermut fem un viatge pel seus orígens, la seva història, i què és el que actualment coneixem com a vermut. Tot això ho acompanyem tastant i veient les diferències entre ells, harmonitzant-ho amb aperitius gourmet.

 

 

30€
per persona

Tast de vins negres

Explicarem i tastarem 5 vins de diferents varietats de raïm, regions vinícoles i elaboracions diferents.

Des de temps immemorials el vi negre és a la nostre taula però, saps que són molt diferents? Depenen de molts factors? En aquest tast provarem 5 vins on veure’m les diferents varietats de raïm negre existents, procedència i elaboració.

 

 38 €
per persona

Viatge a Galicia

Farem un recorregut per les terres Gallegues on tastarem 4 vins diferents, representatius d’aquesta zona vinícola acompanyat de 4 productes gourmet.

En aquest tast fem un recorregut per les terres Gallegues i les seves increïbles denominacions. Vins Atlàntics que difereixen molt dels Mediterranis, gràcies a les bondats de la climatologia oceànica.

 

 

 48€
per persona

Descobreix el món del vi

Explicarem i tastarem 5 vins de diferents zones vinícoles, elaboracions i criances.

 

Si sempre has tingut ganes d’aprendre a tastar, aquest és el teu curs. Durant hora i mitja us ensenyem a tastar un vi, a diferenciar les edats i els seus matisos entre ells, com descobrir els aromes i identificar els gustos de cada vi. En definitiva, un curs fet pels amants dels vins que volen aprofundir i conèixer més d’aquest meravellós món.

 

30€
per persona

Descobreix el món del vi amb dues sessions

Comencem amb la història del vi, les varietats de raïm, mètodes d’elaboració, harmonització, tastarem 10 vins en total, el curs es divideix en dos dies.

Aquesta activitat es divideix en dos dies, on a cada sessió es tasten 5 vins diferents, en total 10 vins. Parlarem sobre les diferents regions, vinificacions, harmonitzacions, temperatura de servei del vi, entre altres conceptes per tal d’aprofundir més en el món del vi.

 

 

 

60€
per persona

Tast a cegues

Ens posem l’antifaç, tastarem 4 vins, buscarem les aromes, els gustos i haurem d’endevinar el color dels vins.

El tast a cegues és la cura d’humilitat més gran que existeix al món del vi, però a la vegada és el més divertit! Has pensat mai si podries encertar si un vi és blanc o negre sense veure la copa? Anima’t, apunta’t al tast del que més parlen els nostres clients. Tastarem 4 vins.

 

30€
per persona

viatge per catalunya

Farem un recorregut per 5 denominacions d’origen catalanes tastant i explicant vins representatius acompanyat de producte gourmet.

Un tast per explicar les bondats del territori català. Les diverses climatologies, orografies i característiques que conformen el paisatge de les diferents denominacions acompanyat de producte gourmet.

 

48€
per persona

Tast de sushi amb vi

El Sushi, avui dia és un element molt present als restaurants de tot el món. Sempre el veiem acompanyat d’una cervesa o d’un vi blanc molt afruitat.

Es aquest llavors el millor maridatge? A aquest tast, veurem, aprendrem la historia de tant emblemàtic menjar, la seva evolució i como no, quin vi l’escau millor.

 

 

45€
per persona

Tast de xocolata amb vi

La xocolata és possiblement un dels pecats de nens i adults més confessables. A tothom li agrada i es ben rebuda a taula. T’atreviries a fer un tast on es beu amb vi?

A aquest tast farem 4 vins amb 4 xocolates diferents aprenent i gaudint a la vegada.

 

 

38€
per persona

Tast de pernil ibèric i vi

Sempre s’ha dit que el pernil va molt bé amb el vi negre i potent. Podem dir que es el millor acompanyant? És això veritat?

Un tast molt entretingut on veurem les formes i zones on es fa el pernil, i com no, donem les claus per maridar. 4 tipus diferents de pernils amb 4 vins.

 

50€
per persona

Tast de formatges amb vi

El nostre tast més reclamat. Que hi farem que tant agrada?

Doncs fem que el formatge s’entengui amb el vi, us donem consells i sobretot, us expliquem perquè “no us les donarem més amb ví”. 5 vins i 5 formatges per passar una més que una bona estona.

 

 

 

38€
per persona

Viatge a Italia

A tothom li agrada viatjar, però no sempre trobem temps per fer-ho

En aquest tast us fem un recorregut per Italia, a través de quatre vins i quatre plats típics. Quina millor forma d’anar coneixent un país que per el seus vins i la seva gastronomia? Vine a coneixer el tast que enamora a tots els nostres clients! 4 vins diferents més 4 platets.

 

48€
per persona

VIATGE A FRANÇA

Si vols aprendre a tastar i el país et queda curt, aquest és un dels teus tastos. La reputació dels vins francesos es ben merescuda, no hi ha cap dubte.

Us parlarem de les zones més destacades, tastarem els seus vins i esbrinarem quins secrets ens ofereixen les ampolles amb més ressò del món, acompanyat de producte típic de la zona.

 

 

48€
per persona

Tast comparatiu cava vs champagne

Els vins francesos més reputats, els Champagnes en una comparativa a cegues amb els nostres grans vins escumosos, el Cava.

Un tast que sorprèn moltissim als nostres clients, ja que de primeres quin vi penses que és millor? Doncs si ja tens una resposta i vols veure si encertes, vine a descobrir-ho.

 

 

 

55€
per persona

Tast comparatiu rioja vs ribera del duero

Raons de pes per fer una comparació entre aquests dos grans, Rioja i Ribera del Duero. Potser en el passat eren més lluny del que són avui dia, o potser de sempre, son dos denominacions que han viscut més a prop del que pensem.

.

A aquest tast portem part de la història vinícola d’aquest monstres del vi, portant una mica de llum al seu passat i present. 4 vins a cegues per veure si son tant o no diferents.

 

38€
per persona

Tast comparatiu priorat vs montsant

Veïns l’un de l’altre amb lligams que van més enllà del vi, son avui dia dues de les denominacions més estimades a Catalunya.

Més enllà de les preferències de cadascú, avui dia son els vins que mes divideixen al consumidor. O ets de Priorat o ets de Montsant, però, són tan diferents entre elles? Tast consistent en esbrinar les diferències de dos denominacions d’origen referents a Catalunya.

 

 

38€
per persona

Taller de Gintonics

Ens endinsem en el món del tast dels destil·lats, en aquest cas tastarem diferents ginebres i com barrejar-les per exalçar les aromes dels seus botànics.

 Tot acompanyat d´un petit pica-pica

 

50€
per persona

Tast de Vins rosats

El vi rosat es posiblement un dels vins mes versatils de tots i a la vegada, un dels vins més desconeguts per al consumidor. Coneixerem com es fan els rosats, quins tipus existeixen i les diferències entre ells segons les denominacions d’origen.  Es tasten 5 vins diferents.

 

 

38€
per persona

Tast Orange Wine

 

L’Orange wine es a boca de tothom, però que és en realitat aquest vi? En aquest tast descobrirem com son, quines diferencies tenen amb els altres vins i com s’elaboren.

 

 

 

32€
per persona

Tast de Whisky

 

Coneix el Whisky de prop. Et portem per un tast on descobriràs el naixement i la història del whisky. Entén la importància de la torba, la necessitat de l’aigua per fer-los o la importància dels alambins. T’aproparem a les Highlands, els Islay, passem per llocs com Irlanda, Amèrica o fins i tot el Japó. Es tasten 4 whiskies diferents

 

50€
per persona

Tast de Vins Naturals

 

Que es un vi Natural? Si vols entendre i coneixer com es fan, que son i de que parlem quan diuen Vi Natural, aquest es el teu tast. De una forma ben sencilla, tastarem vins naturals per arribar a esbrinar-ho tot d’ells. Es tasten 5 vins diferents.

 

 

35€
per persona