DI-VÍ

La teva botiga de vins especialitzada al centre de Barcelona, situada al eixample esquerra.

Qui som?

DI-VÍ som una botiga especialitzada en la venda de tot tipus de vi: Tranquil, escumós, dolç, oxidatiu,… Apostem sempre pel petit o mitjà productor. Vins que venen directament des de la vinya, amb una feina encaminada a obtenir un raïm sà i de gran qualitat. A la nostra botiga també podreu trobar destil·lats de tota mena i productes gourmet.

 

Per a tots aquells interessats en descobrir el meravellós “Món del Vi”, estem especialitzats des de fa més de 15 anys, en la realització de tasts diariament. De dilluns a dissabte, en horari de mati, migdia i tarda.

 

Els tast

El tast pot ser exclusivament de vi o també harmonitzat amb formatges, pernils ibèrics, xocolates, sushi i altres! També fem tasts amb destil·lats com Whisky, Gin-tonic, Tequila, Ron… .

Us podem oferir VALS REGALS per a que puguin venir a gaudir de les nostres activitats quan els hi vagi millor.

Els grups de tast acostumen a ser de 10 persones, tenim la opció de fer-ho de caràcter privat, on ens adaptem a les vostres necessitats. Tenim la possibilitat de dirigir els tasts en Català, Castellà, Anglès, altres llengües a consultar

També disposem d’un projector per fer presentacions, events, meetings i d’una sala privada.

 

Can Canyes

La teva botiga de vins especialitzada al centre de Barcelona, situada al eixample esquerra.

Can Canyes

 

CAN CANYES es va iniciar l’any 2015. El nostre segon projecte té com a objectiu clar, ser una botiga de destí. En aquest breu espai de temps hem sigut capaços d’incorporar al seu ampli catàleg, una gran selecció de vins Gallecs, sent referents a Barcelona. Amb el pas dels dies aquest catàleg ha esdevingut més gran incloent-hi vins reconeguts com són els vins de Xerès, França, Portugal, Italia o els anomenats Naturals.

L’altra especialització de Can Canyes són els tastos de vins amb més de 40 activitats diferents que inclouen harmonitzacions amb vins i formatges, amb sushi, amb pernil ibèric, amb fumats, foies, xocolates, ostres… per esmentar alguns.

També disposem d’altres productes “delicatessen” sempre vinculats al món del vi, el cava i els licors.

Els recordem que realitzem tasts diaris.

Apunteu-vos al nostre web o visita’ns a la botiga.

Club de vins DI-VÍ

 

Oferim als nostres clients el CLUB DE VINS Di-Ví: Mensualment preparem dos packs de vins, amb una selecció de 6 vins de diferents zones, productors i varietats.

Tipus de vins

Tipus de tast

Països

Ampolles venudes

– F.A.Q –

 

Que es DiviMuntaner?

És un e-comerç especialitzat en la venda de vins i experiències per conèixer el món del vi. Oferim una àmplia varietat de vins de diferents regions i varietats de raïm, així com de productes Gourmet. Les nostres experiències impartides pels nostres somelliers són úniques.

Quins són els requisits per fer una compra de vins o d'experiències?

Per fer una compra has de ser major de 18 anys

Què és un tast de vins?

És una activitat per gaudir de les sensacions que ens ofereix cada vi i que ens transporta al lloc d’origen, on es troben plantades les varietats de raïm de cadascun dels vins.

Amb la compra d'una experiència que aprendré?

Estructurem un tast de vins en 3 parts, la fase visual per començar a descobrir la varietat de raïm, l’edat del vi, la fase olfactiva per identificar quines aromes ens ofereix cada vi i la fase gustativa per localitzar els estímuls i les sensacions tàctils dels gustos perceptibles per la nostra llengua.

Al final ajudem que cadascú sigui capaç de saber quins vins ens agraden més i el perquè.

Puc fer la compra d'un tast com a regal?

Sí, podeu fer la compra de l’experiència i us enviarem un bo regal personalitzat. Un cop rebut el regal ens posarem d’acord per realitzar l’activitat a la data que vagi millor per ambdues parts.

Hi ha la possibilitat de fer una visita guiada a un celler?

Oferim assessorament per fer visites d’enoturisme a les diferents denominacions d’origen contactant amb els possibles cellers a visitar. Sota demanda podem organitzar un tour a una regió vinícola.

Contacta amb nosaltres

 

Contacta amb nosaltres
Si tens algun dubte, pots contactar amb nosaltres, estarem encantats d’ajudar-vos